Gdje pronaći oglase za najam stanova

Danas postoji mnogo internet stranica na kojima se oglašavaju stanovi koji se iznajmljuju.

Na stranicama postoje filteri pomoću kojih si sužavaš pretragu. Na primjer, u filter upišeš kvart u kojem bi želio/željela unajmiti stan, veličinu stana, iznos najamnine i režijskih troškova koje si možeš priuštiti i slično. Filter će ti pokazati koliko ima oglasa koji zadovoljavaju tvoje kriterije i možeš krenuti s pregledavanjem ponuđenih oglasa.

Neke internet stranice su specijalizirane samo za oglašavanje stanova, a neki stanovi se oglašavaju preko agencija za promet nekretnina.

Trebaš biti oprezan/na prilikom traženja stanova za najam preko agencija za promet nekretnina jer agencije povrh najamnine mogu naplatiti i svoju uslugu kao posrednika između tebe i vlasnika stana.

Zato još jednom savjetujemo da prilikom dogovaranja najma stana sa sobom povedeš neku odraslu osobu koja u tome ima iskustva.

Najčešći portali za najam stanova su:

 

>> SLJEDEĆE: UGOVOR O NAJMU STANA

Europska unija - Zajedno do fondova. Europski strukturni i investicijski fondovi. ESF - Učinkoviti ljudski potencijali. Projekt je sufinancirala Europska unia iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj računalne aplikacije isključiva je odgovornost Grada Zagreba.